ONS TEAM

ÉÉN TEAM, ÉÉN TAAK

Team Bierport bestaat uit een mooie mix tussen verschillende disciplines. Wat ooit begon als een stel studenten met een idee, is inmiddels uitgegroeid tot volwassen bedrijf. Vanuit verschillende achtergronden is er naar het probleem gekeken wat resulteert in een gebalanceerde machine die aan alle aspecten heeft gedacht. Het team krijgt dagelijks enorm veel energie van het werken aan dit geweldige bedrijf en zal ook in de toekomst door blijven ontwikkelen en proberen nieuwe oplossingen voor bestaande problemen te ontdekken.

over ons

Het begin

Als studenten onderzocht het team de klanttevredenheid bij voetbalwedstrijden en andere evenementen. Door heel brutaal contact te leggen met grote partijen om dit te toetsen kwam het team er achter dat er interesse was. Om de eerste presentatie te geven bedacht het team een houten maquette om te illustreren wat precies de bedoeling was.

Eerste prototype

Het eerste prototype is gefinancierd door de oprichters. Ten tijde waren zij bezig met een uitgebreid projectplan om een subsidie in de wacht te slepen. Om te zorgen dat deze eerste grote stap succesvol zou zijn heeft het team het eerste werkende mechanische model gefabriceerd. Dit model kon de primaire taken verrichten en heeft in samenwerking met het strategische plan de commissie overtuigd om Bierport een subsidie te schenken om de haalbaarheid van het concept te toetsen.

Demo model

Na het aantonen van de mechanische werking ging het team verder met ontwikkelen. Dit resulteerde uiteindelijk in het eerste, volledig werkende demonstratiemodel. Dit model is mede mogelijk gemaakt door onder andere de steun van de Metropoolregio Eindhoven en partners van Bierport.

  worker

  Offerte aanvragen

  DE CIJFERS

  NOG NIET OVERTUIGD?

  De markt is gigantisch en zal na verloop van tijd weer herstellen. Stel je eens voor, op alle ondergenoemde evenementen hebben consumenten last het probleem dat biertjes te langzaam en te slecht worden getapt. Wij hebben de oplossing en Bierport zal de nieuwe standaard worden. Er is een gigantisch marktpotentieel en wij zijn voornemens dit potentieel te benutten.

  38

  Voetbalstadions

  954

  Festivals

  207

  Concerten